IJskoude post-apocalyptische topper Frostpunk binnenkort op console

vr 12/04/2019
Praga
0 reacties

De maatschappij zoals deze er nu uitziet in Frostpunk is op sterven na dood, ineffectief en als de mensen willen overleven, dan zullen ze zich dringend moeten aanpassen. wat betekenen deze aanpassingen voor de mensen zelf, hoe gaan ze daar mee om en wat als hun 'mens' zijn in het gedrang komt?

Van een filosofische intro gesproken, maar toch zit er veel waarheid in! In deze game gingen de makers op zoek naar tot waar een maatschappij toe in staat is wanneer deze op de rand van de ondergang staat. In een ijskoude en bevroren wereld gaan mensen op zoek naar door stoom aangedreven technologieën om de koude te bestrijden. Zelf ben je de 'leider' en bij momenten de 'lijder' van de gemeenschap. Zal je wanneer de nood het hoogst is bijvoorbeeld kinderarbeid invoeren? Wie krijgt voedsel en wie niet wanneer je door je voorraad heen zit?

Wanneer de mensheid dreigt ten onder te gaan aan een nieuwe ijstijd, krijg jij de aartsmoeilijke opdracht de laatste stad op aarde op te richten, en draaiende te houden. Dit in de meest barre omstandigheden ooit, en waarin elke keuze die jij maakt het einde van je stad en dus meteen ook de mensheid kan betekenen.

De game was een succes op pc in 2018 en dankzij de smeekbedes van de vele fans komt hij nu ook naar Xbox One en PlayStation 4 dit jaar. En het leuke hier is dat Frostpunk: Console Edition alle reeds eerder verschenen gratis pc-updates waaronder The Fall of Winterhome-scenario, extra customization opties, difficulty settings en balance tweaks aan boord heeft.

Releasedatum
24/04/2018
Beschikbaar voor