Hyper Scape trapt Halloween af met een uniek in-game event

Ook Ubisofts scifi battle royale game Hyper Scape krijgt vanaf vandaag te maken met de griezelige gevolgen van Halloween. Dit event start vandaag en duurt tot en met 3 november.

Het in-game Halloween-event is het eerste grote seizoensevent dat naar de game komt. Het introduceert enkele exclusieve cosmetische items, een volledige Halloween-outfit en twee tijdelijke spelmodi, Crown Rush Solo en Dark Haze Squad. Tevens is de Crown Rush Squad-modus speelbaar gedurende de volledige duur van het event.

Spelers ervaren Crown Rush Solo in een gloednieuwe, exclusieve omgeving waarbij de volledige map in nachtmodus staat. Daarnaast krijgt Crown Rush Solo een twist met de introductie van Second Chance, een nieuwe feature waarmee spelers zichzelf terug tot leven kunnen wekken. Tijdens de eerste minuten van de match worden verslagen spelers teruggestuurd naar de startbasis in plaats van te worden uitgeschakeld, waardoor ze een tweede kans krijgen. 

Vanaf 27 oktober wordt het event extra creepy doordat een dikke mist de stad in zijn greep heeft in de gloednieuwe Dark Haze Squad-modus. Met beperkte zichtbaarheid, afwezigheid van een kroon en een minimale beschikbaarheid aan wapens en hacks, moeten spelers samenwerken als team om alle tegenstanders op te sporen en te elimineren om de overwinning te behalen.

Tijdens het event krijgen spelers ook de mogelijkheid om een selectie nieuwe, exclusieve, cosmetische Halloween-items aan te schaffen via de in-game store, waaronder nieuwe Champion-outfits, nieuwe pods, nieuwe wapenskins en meer.

Releasedatum
07/15/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments