Huiveringwekkende taferelen in eerste gameplay beelden The Dark Pictures: Little Hope

Bandai Namco en ontwikkelaar Supermassive Games, die we ook kennen van het geweldige Until Dawn (2015), hebben de eerste echte gameplay beelden vrijgegeven van hun op stapel staande The Dark Pictures: Little Hope. Na het al even geniale The Dark Pictures: Man of Medan is dit het tweede deel in hun The Dark Pictures-trilogie. 

Wat deze studio zijn games zo uniek maakt is dat ze je echt meezuigen in het verhaal, dat je keuzes echt invloed hebben op de afloop, dat elke speelbeurt anders is en dat je nu ook met meerdere spelers samen het verhaal kan doorlopen wat eveneens verrassende ervaringen zal opleveren.

In Little Hope zijn vier studenten en hun professor helemaal alleen in een fictief, afgezonderd en verlaten stadje vast komen te zitten door een mysterieuze mist. Terwijl ze wanhopig op zoek zijn naar een manier om te ontsnappen, worden ze vanuit de schaduwen achtervolgd door visioenen over het met geheimen doordrenkte verleden van het stadje.

Om te kunnen overleven, moeten ze de mysteries ontrafelen die achter deze meedogenloze, duistere verschijningen schuilgaan voordat kwaadaardige krachten hun zielen één voor één de hel in sleuren.

Releasedatum
08/30/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments