Horizon Zero Dawn Complete Edition voor pc verschijnt op 7 augustus

In navolging van PS4-klappers als Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human; maakt ook het geweldige Horizon Zero Dawn binnenkort zijn opwachting op pc.

Deze versie, die door het leven gaat als Horizon Zero Dawn Complete Edition, voor pc verschijnt op 7 augustus vernemen we vandaag. 

Zero Dawn neemt ons mee naar een post-apocalyptische wereld waar de natuur de ruïnes van een vergeten beschaving heeft overwoekerd, kleine groepjes mensen in primitieve stammen samenleven en mechanische dino's heer en meester zijn in de wildernis. Niemand weet waar deze angstaanjagende mechanische wezens vandaan komen. Wij kruipen in de huid van de jonge Aloy, een jonge jager die op zoek is naar haar lotsbestemming. Al vanaf haar geboorte werd ze geweerd door haar eigen stam. Aloy heeft geleerd om haar behendigheid, intelligentie en dodelijke precisie te gebruiken om te jagen op de Machines, zich te verdedigen tegen andere stammen en te overleven in de wilde natuur.

Deze versie bevat uiteraard Horizon Zero Dawn, én de The Frozen Wilds expansion aangevuld met extra's waaronder Carja Storm Ranger Outfit en Carja Mighty Bow, Carja Trader Pack, Banuk Trailblazer Outfit en Banuk Culling Bow, Banuk Traveller Pack en Nora Keeper Pack.

Releasedatum
03/01/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments