For Honor Year 3 Season 4 launch trailer

vr 08/11/2019
Praga
0 reacties

For Honor draait al mee sinds begin 2017, en net als Rainbow Six Siege dat verscheen in 2015, kende ook For Honor een moeilijke start. Maar kijk beide games kunnen na de nodige esthetische ingrepen nog steeds rekenen op de support van Ubisoft én de steun van de fans.

Getuige daarvan de start van Year 3 Season 4: Sun Da met daarin een hoofdrol voor Wu Lin: Zhanhu. Deze nieuwe Hero komt naar For Honor op PlayStation 4, Xbox One en pc en is direct speelbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Alle andere spelers kunnen Zhanhu vanaf 14 november 2019 vrijspelen voor 15.000 Staal.

De Zhanhu, speelbaar als Fu Huo of Sun Da, respectievelijk de vrouwelijke en mannelijke versie van deze nieuwe Held, vertrouwen op hun mobiliteit en lang, enkelzijdig zwaard Changdao. Hiermee delen spelers rake klappen uit op onder andere de nieuwe map die Year 3 Season 4 introduceert, Qiang Pass.

Daarnaast worden enkele Heroes opnieuw gebalanceerd en worden er dit seizoen wederom verschillende updates doorgevoerd die gebaseerd zijn op feedback van spelers.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor