For Honor Year 3 Season 1 start 31 januari

do 17/01/2019
Praga
0 reacties

Ubisoft deelt ons mee dat Year 3 Season 1 van For Honor van start gaat op 31 januari 2019, en dit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Het moment bij uitstek dus voor de fans om hun skills bij te schaven, hun harnas en pantsers op te poetsen en hun wapentuig te scherpen. Wie trekt er immers met een bot zwaard of een botte bijl ten strijde?

Als onderdeel van dit nieuwe seizoen voegt een gloednieuwe Dark Hero, de Black Prior, zich bij het roster Helden. Dit nieuwe seizoen vormt de start van het derde jaar ondersteuning voor For Honor met vier nieuwe Helden, nieuwe maps, seizoensgebonden in-game events en regelmatige gameplay updates.

Black Priors zijn grote, zware Helden die vechten met grote schilden en lange zwaarden. Black Priors zijn Ridders, maar ze houden zich niet aan de ridderlijke codes en gaan blind voor de overwinning.

Ooit vochten ze voor Apollyon, tegenwoordig is Vortiger hun leider. Spelers die in het bezit zijn van de For Honor Year 3 Pass krijgen direct toegang tot de Black Prior op 31 januari. Overige spelers spelen de Black Prior vanaf 7 februari vrij met 15.00 Staal.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor