For Honor viert derde verjaardag met nieuw in-game event

vr 14/02/2020
Praga
0 reacties

For Honor is nog altijd alive and kicking, getuige daarvan het feit dat de game zijn derde verjaardag viert. Reden voor een in-game feestje zeggen ze dus bij Ubisoft.

De derde verjaardag van For Honor wordt gevierd met een twee weken durend in-game event genaamd Honor Games. Het event is nu gratis speelbaar voor alle spelers van For Honor tot en met 27 februari 2020 op PlayStation 4, Xbox One, en Windows PC. 

Honor Games introduceert een variant op de spelmodus Carousel of Death. Wanneer spelers voor de eerste keer sterven in deze 4v4 Elimination game-modus, worden ze 5 seconden later weer tot leven gewekt, maar worden er telkens wel 5 seconden toegevoegd aan de respawntijd. De overwinning wordt pas behaald wanneer alle tegenstanders tegelijkertijd zijn verslagen. Tijdens de eerste week van het event voegt Carousel of Fire extra schadeboosts en vuurspuwende geisers toe aan de arena. De tweede week van het event krijgt ook een andere wending, maar dat blijft momenteel nog even een verrassing. 

Het in-game event brengt een overvloed aan buit en event-specifieke toevoegingen naar de game, waaronder een nieuwe Battle Outfit, Ornament en Effect, evenals gloednieuwe Instrument Emotes die beschikbaar zijn voor alle Helden. Al deze event-gerelateerde buit en content is verkrijgbaar in de Honor Games-bundel tot en met 2 maart voor 30.000 Staal.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor