For Honor krijgt vandaag een Battle Pass met 100 tiers

vr 07/02/2020
Praga
0 reacties

For Honor mag dan al wel een paar jaar in de rekken liggen, dat belet Ubisoft niet om de game te blijven ondersteunen en te pushen. En met succes want na een belabberde start spelen nog steeds miljoenen gamers deze titel.

 

Tijd voor een volgende stap dus. For Honor Year 4 Season 1, genaamd ‘Hope’, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One en Windows pc en introduceert een Battle Pass met 100 tiers.

Dit nieuwe seizoen van For Honor introduceert nieuwe uitrustingen, wapens, in-game evenementen en een gratis en Premium Battle Pass, een progressiesysteem waarbij spelers cosmetische beloningen kunnen vrijspelen. Met een totaal van 100 tiers om vrij te spelen, is er dus altijd iets om voor te strijden. Spelers boeken vooruitgang in de tiers door matches te spelen en dagelijkse orders te voltooien. 

Het vierde jaar van For Honor, ‘Year of the Reckoning’, start met dit eerste seizoen genaamd ‘Hope’. ‘Year of the Reckoning’ brengt een jaar vol met content naar For Honor door middel van vier seizoenen. Onder meer twee nieuwe Helden en tal van aanpassingsmogelijkheden, waaronder nieuwe uitrustingen en meer, worden dit jaar geïntroduceerd. De game blijft daarnaast constante updates ontvangen om de ervaring van spelers te verbeteren.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor