Hongerige dino's in Jurassic World: Fallen Kingdom-trailer

do 19/04/2018
Praga
0 reacties

Vanaf 6 juni draait Jurassic World: Fallen Kingdom in de Belgische bioscopen, en na het zien van deze finale trailer hebben wij nog meer zin om ons zitje nu al te reserveren. Voeg er daarna nog de game Jurassic World Evolution aan toe, én de mobiele AR-game Jurassic World Alive, en 2018 wordt hét jaar voor de fans van dino's.

Terug naar de film nu. Het is vier jaar geleden dat het pretpark en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosaurussen. Terwijl de dino's probeerden te overleven in de junlge werd Isla Nubar verlaten door de mens.

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland opnieuw tot leven komt, plannen Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) een missie om de resterende dinosaurussen te redden vooraleer ze uitgestorven zijn. Owen wil absoluut Blue, zijn favoriete raptor, terugvinden. Claire maakt er haar missie van om deze wonderbaarlijke wezens te redden.

Eens aangekomen op het door lava geteisterde eiland, onthult hun expeditie een samenzwering die onze planeet kan vernietigen.