Hobbels en bobbels in Spintires: MudRunner-trailer

do 12/10/2017
Praga
0 reacties

De fans van gelikte bolides en razendsnelle rondetijden, die kicken ongetwijfeld op games als Forza Motorsport 7, Gran Turismo Sport of WRC 7. De fans van 4x4, die modder, zand en stof verkiezen boven asfalt die kijken uit naar games zoals deze Spintires: MudRunner.

De makers beloven ons (bijna) photorealistische graphics, een straffe physics simulatie, krachtige off-road voertuigen en extreme uitdagingen in diverse sandbox omgevingen. Het enige waarover je beschikt om te navigeren door deze omgevingen zijn uiteraard je voertuig, een map, een kompas en, laat ons hopen, je chauffeurskunsten.

Bestuur 19 krachtige terreinvoertuigen, elk met hun eigen kenmerken en aanhangwagens. Bereik je doel en lever je vracht op tijd af door de extreme omstandigheden in onherbergzame landschappen te overwinnen. Verken een uitgebreide sandbox omgeving, compleet met een dynamische dag-nacht cyclus, modderig terrein, razende rivieren en andere obstakels die allemaal op een realistische manier reageren op het gewicht en de bewegingen van je voertuig, dankzij de geavanceerde physics simulatie.

Spintires: MudRunner verschijnt 31 oktober op pc, PlayStation 4 en Xbox One.