Hitman gaat undercover in Haven Island

do 19/09/2019
Praga
0 reacties

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive geven een nieuwe Hitman 2-trailer vrij waarin de gloednieuwe sandbox-locatie, Haven Island (Malediven), centraal staat. Deze nieuwe locatie neemt ons mee naar een luxueus resort voor de kust van India, meteen ook de favoriete vakantiebestemming van rijke criminelen.

Haven Island bevat een compleet tropisch resort vol geheimen en verborgen kansen, 20 niveaus van locatiebeheersing, vijf nieuwe items om vrij te spelen, nieuwe prestaties, trofeeën en een vrij te spelen pak.

Haven Island is verkrijgbaar vanaf 24 september en is een vervolg op de gebeurtenissen in de missie met de investeringsbank Milton-Fitzpatrick in New York. Agent 47 moet nu als gast met een valse identiteit afreizen naar het luxueuze resort. Terwijl hij undercover is, moet 47 drie verschillende doelwitten vinden en uitschakelen: Ljudmila Vetrova, een voormalig vertrouwenspersoon en het gezicht van Haven Island; Tyson Williams, de oprichter en CEO van het eiland; en Steven Bradley, een technisch expert en het brein achter het eigen softwareplatform van Haven Island.

Releasedatum
13/11/2018
Beschikbaar voor