s
r
 

High-end audiomerk EPOS richt zijn pijlen op de gaming-markt

Nog belangrijker dan de graphics, zeker in (competitieve) multiplayer games, of horrorgames is de kwaliteit van de audio. Lekker bombastisch knallen in games als Gears of War, horen van waar de vijand komt in Warzone of nog meer griezelen in Resident Evil 7. Het is dus toch wel belangrijk om voor een goede headset te kiezen. Iets wat ze bij EPOS ook beseffen en dus wil het audiomerk de gaming-markt veroveren.

Onderstaande informatie werd overgenomen uit het persbericht. Ik kreeg een paar maanden geleden de kans om een EPOS | Sennheiser-headset te testen en mijn ervaring lees je in deze review.

EPOS, een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het produceren van audioapparatuur van hoge kwaliteit voor de zakelijke markt en de gaming community, kondigt de officiële lancering van hun wereldwijde gaming-campagne aan.

Het merk EPOS staat garant voor optimale geluidstechniek in combinatie met een moderne look en buitengewone kwaliteit. EPOS richt zich op de gamewereld om gamers die het beste uit hun apparatuur willen halen, een ongeëvenaarde game-ervaring te bieden. De headsets van EPOS hebben een lange levensduur en zijn ontworpen voor een geweldige spelbeleving. Ze bieden de beste audiokwaliteit voor degenen die de passie van EPOS voor prestaties delen.

EPOS neemt de 115 jaar aan ervaring in geluid en innovatie van Demant mee als basis en bouwt voort op de nalatenschap van Sennheiser Communications A/S. De gaming-collectie van Sennheiser Communications wordt op de markt gebracht onder het gezamenlijke merk EPOS | SENNHEISER en tegelijkertijd wordt er een nieuwe, unieke collectie hoogwaardige EPOS-merkproducten geïntroduceerd. De eerste grote productlancering van EPOS-merkproducten staat gepland voor oktober 2020.

EPOS is opgericht onder het motto “The Power of Audio” om gamers mee te nemen naar een andere dimensie. Superieure audio tijdens het gamen is volgens het bedrijf namelijk van cruciaal belang voor een onovertroffen game-ervaring. EPOS-producten bieden een krachtige, intuïtieve beleving voor een eindeloze in-game flow. EPOS-audio neemt gamers mee naar een totaal andere realiteit door elk essentieel geluid te versterken, wat voor een heldere communicatie en een boeiende beleving zorgt. Alle producten zijn gemaakt om technologie, ontwerp en prestaties naar een ongekend niveau te tillen.

De lancering van het EPOS-merk voor de gaming-markt wordt ondersteund door een uitgebreide wereldwijde marketingcampagne, die in 2020 wordt uitgerold. Gebaseerd op het thema 'gaming-audio uit een andere dimensie', wordt de campagne aangevoerd door een korte film van de Academy Award-winnende Deense regisseur Anders Walter. Ook worden er interviews en beelden van achter de schermen getoond en zullen er veel belangrijke weergaven en activiteiten in de media plaatsvinden.

Releasedatum
01/01/1970
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments