Hier komen de Tremere bloedmagiërs uit Vampire: The Masquerade Bloodines 2

do 09/05/2019
Praga
0 reacties

Paradox Interactive introduceert de tweede volbloed vampierenclan in Vampire: The Masquerade Bloodines 2, namelijk de Tremere. Dit zijn door kennis-geobsedeerde warlocks die vernietigende bloedmagie loslaten op hun vijanden.

Andere vampierenclans zien de Tremere vaak als kluizenaars, bloedheksen of erger. Desondanks hebben de andere clans respect voor de bloedmagie van de Tremere, waardoor degenen die hun diensten aanbieden veranderen in waardevolle (doch ongemakkelijke) bondgenoten. De Tremere begonnen lang voor Seattle als occultisten op zoek naar onsterfelijkheid. Hoewel ze een manier vonden om eeuwig te leven, werd hun bloed in ruil verbonden aan magie. De oorsprong van deze vloek is grotendeels vergeten, maar blijft nog steeds de interacties met andere Kindred beïnvloeden. De Tremere mochten lang niet in grote getalen aanwezig zijn in Seattle. Tenminste, tot op heden…

De Tremere gebruiken krachtige bloedmagie om geheimen te onthullen en schokkende aanvallen los te laten. Spelers die zich aansluiten bij de Tremere kunnen twee disciplines toevoegen aan hun arsenaal: Thaumaturgy en Auspex. Thaumaturgy is de kenmerkende bloedmagie van de Tremere die ze ongeëvenaarde verwoestende kracht geeft. Auspex breidt de zintuigen uit buiten de limieten van het lichaam, waardoor er niets verborgen blijft voor deze Warlocks.

Releasedatum
2020
Beschikbaar voor