Hier is hij dan: de Star Wars Jedi: Fallen Order-trailer!

za 13/04/2019
Joeri
1 reacties

In duistere tijden is er nog steeds hoop. Tijdens een panel vandaag op de Star Wars Celebration in Chicago kondigde Respawn Entertainment, een studio van Electronic Arts, aan dat Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuw third-person actie-avontuur, op 15 november 2019 wordt uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

De game bevat een authentiek verhaal dat zich afspeelt kort na de gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith, als de Jedi zijn gevallen. Fans spelen een jonge Padawan genaamd Cal Kestis, tot leven gebracht door Cameron Monaghan (Shameless, Gotham), die Order 66 heeft overleefd: het geheime decreet van de Emperor om alle Jedi te elimineren. Spelers moeten de puzzelstukken uit het verleden van Cal verzamelen om zijn training te voltooien en de kunst van de iconische lightsaber onder de knie te krijgen: dit allemaal terwijl ze de Empire en de dodelijke Inquisitors één stap voor blijven.

Spelers ontmoeten Cal op Bracca, een gloednieuwe Star Wars-planeet en een van de diverse nieuwe locaties die in het spel worden geïntroduceerd. Cal duikt onder voor de Empire door juist in de buurt te blijven, maar wordt gedwongen om te vluchten als hij blijk geeft van zijn Force-krachten. Onderweg ontmoet Cal nieuwe vrienden, zoals zijn mysterieuze metgezel Cere, en komt hij een aantal bekende gezichten tegen, dit alles terwijl hij wordt vergezeld door zijn trouwe droid BD-1. De vlucht van Cal uit de Empire wordt nog gevaarlijker als hij wordt achtervolgd door de Second Sister, een van de elite-Inquisitors van de Empire, die op zoek is naar Cal en deze overlevende Jedi wil uitschakelen. De Second Sister wordt geholpen door de angstaanjagende Purge Troopers, speciale Imperial strijdkrachten die zijn getraind om Jedi te zoeken en de inquisitors te helpen bij hun lafhartige werk.

Releasedatum
15/11/2019
Beschikbaar voor

1reactie

Heb er al zin in.

Rating:0