Het is zover: Fortnite X Avengers: Endgame-trailer

do 25/04/2019
Praga
0 reacties

Ben je een Avengers-fan en is het altijd al eens je droom geweest om aan de slag te gaan met de boog van Hawkeye, Thor's Stormbreaker, het schild van Captain America of de repulsors van Iron Man? Dan is dit het moment om Fortnite te installeren en te profiteren van de samenwerking tussen Epics Fortnite en Marvel Studio's nieuwste Avengers: Endgame-film.

Het Endgame-evenement maakt deel uit van de v8.50-update en is een Limited Game-modus.

Na het spawnen word je ofwel toegewezen aan het Hero-team (MCU) of Team Thanos. Als je lid bent van Thanos' Chitauri dan kan je aan de slag met een laser rifle, anti-build granaten en een jetpack.

Je moet trachten het eiland in te nemen maar vooral de zes, en niet 4 of 5, Infinity Stones, waarvan de eerste je in Thanos zal veranderen. Thanos zelf beschikt dan weer over een vernietigende stomp, een krachtige laserstraal en een ground jump sprong waarbij je tijdens het landen schade toebrengt aan tegenstanders. Per steen die Team Thanos kan veroveren zal de slechterik steeds sterker worden.

Maak je deel uit van het Hero team, dan krijg je een schatkaart die je naar een Mythic Avengers-item zal leiden." Daarnaast zal je ook verschillende Avengers-wapens terugvinden in de kisten waaronder dus Hawkeye's boog, Thor's Stormbreaker, Captain America's schild en Iron Man's repulsors.

Hier is je opdracht simpel: stop Thanos en zijn team voor ze de zes stenen kunnen vinden. En als het even kan mag je Thanos nog altijd afmaken ook...

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor