Het sensuele Catherine: Full Body verschijnt begin september

vr 15/02/2019
Praga
0 reacties

Ben je al dat schieten, knallen, hacken, slashen en andere gewelddadige stuff in videogames even beu? Ben je misschien op zoek naar een iets liefdevollere en wat meer sensuele game? Dan is Atlus' Catherine: Full Body misschien iets voor jou...

Catherine: Full Body, dat verschijnt op 3 september op PlayStation 4, is de remake van de in 2011 verschenen anime-titel Catherine. De game zal de spelervaring van de originele Catherine naar hedendaagse spelconsoles brengen én verrijken met extra content. Wat zoal mag inhouden, dat lees je hieronder:

- Een Full-Bodied Remaster: Het boeiende verhaal van het in 2011 bekroonde Catherine komt terug in Catherine: Full Body – groter en beter dan ooit. Verbeterde visuals en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer-opties en nog veel meer staat je te wachten in dit nieuwe verleidelijke pakket.

- Van liefdesdriehoek naar liefdesvierkant: Ontdek gloednieuwe verhaallijnen rondom de komst van de het mysterieuze meisje met geheugenverlies, Rin. Tientallen nieuwe cutscenes en geanimeerde cinematics zijn toegevoegd om nog dieper in Vincents ingewikkelde leven én verleden te graven.

- Raadselachtige puzzels: Op zoek naar een uitdaging? Catherine: Full Body bevat meer dan 500 puzzels, twee keer zoveel als het originele spel! Bovendien voegt de ‘Arrange Mode’ complex gekoppelde blokken toe aan de eens bekende niveaus, waardoor nieuwe technieken en strategieën nodig zijn om ze te overwinnen.

- Het is geen vreemdgaan – Gewoon van plan om van het verhaal te genieten? ‘Safety Mode’ geeft spelers de mogelijkheid om elke puzzel over te slaan, zodat je achterover kunt leunen en kunt genieten van het tragische verhaal van Vincent.

Catherine: Full Body beschikt ook over een aantal gloednieuwe cutscenes, geanimeerde cinematics en geheel nieuwe vertakkende verhaallijnen. Verder keert ook de originele stemmencast terug naar deze nieuwe editie. Denk dan aan Troy Baker als Vincent, het gekwelde hoofdpersonage en Laura Bailey als Catherine, het flirtende en betoverende meisje uit Vincents dromen.