Het is net zes jaar geleden dat de PlayStation 4 werd voorgesteld

do 21/02/2019
Randy
2 reacties

Amaaaaai, de tijd vliegt. Dag op dag in 2013 werd in New York tijdens een aangekondigde PlayStation Meeting de nieuwste console van Sony voorgesteld. Geen al te originele naam - hoefde ook niet - maar de PlayStation 4 kreeg wel een show van meer dan twee uur en er werden bergen games getoond.

En sindsdien draait het ook weer om games, games en nog eens games bij PlayStation. Nummer vier was vanaf de start een schot in de roos. De launch line-up was ook best goed te noemen. Met titels als Killzone: Shadow Fall, Knack, Resogun, Escape Plan, Flower, Assassin's Creed IV Black Flag, Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, FIFA 14, Injustice: Gods Among Us en NBA 2K was er genoeg variatie om een breed publiek aan te spreken.

Dat er her en der ook titels werden voorgesteld die zelfs zes jaar later in de vergeetput zouden raken, dat gebeurt al eens. Maar diep vanbinnen vind ik het toch jammer dat een Deep Down nooit het levenslicht zag. Ok, we zijn dus zes jaar later. Je mag één titel behouden uit je PS4-collectie. Welke zou dat dan zijn?

2reacties

Horse racing 2016 heb ik echt veel uren ingestoken. Jammer genoeg nooit een e-sport titel geworden :(

Rating:1

gta 5 sowiso

Rating:0