Hero arena shooter Rocket Arena verschijnt reeds op 14 juli

"Het lijkt wel Overwatch, maar dan met raketten" waren onze eerste woorden terwijl we naar de aankondigingstrailer van Rocket Arena zaten te kijken. 

Rocket Arena is ontwikkeld door het in Seattle gevestigde Final Strike Games, een door veteranen geleide studio gespecialiseerd in multiplayer games.

Het is een nieuwe hero arena shooter, met ondersteuning voor cross-play, waarin spelers en teams de kunst van het raketvliegen onder de knie moeten krijgen. Hierbij krijgen we de keuze uit diverse Heroes, elk met hun eigen unieke capaciteiten.

Rocket Arena speelt zich af in de bruisende wereld van Crater, en introduceert nieuwe schiet- en herstelmechanismen, waaronder krachtige rocket launchers, die kunnen worden gebruikt in gevechten, maar ook om helden te lanceren over de map.

De game zal ook regelmatige, seizoensgebonden events bevatten met gratis content, waaronder nieuwe helden, maps en in-game evenementen. Het eerste seizoen begint op 28 juli, twee weken na de launch.

Spelers kunnen Rocket Arena spelen vanaf 14 juli 2020, wanneer de game wordt gelanceerd met cross-play op PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam.

En voor alle duidelijkheid, Rocket Arena heeft niets te maken met de gelijknamige, über geniale mod voor Quake, Quake II, Quake III Arena, Quake 4 en Unreal Tournament. Dat waren pas Rocket Arena-tijden...

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments