Herbeleef de jaren '80 in Rocket League's Radical Summer-event

do 06/06/2019
Praga
0 reacties

De zomer van 2019 wordt plezanter dan ooit voor elke Rocket League-fan of gamer die iets met de jaren '80 heeft. Vanaf 10 juni tot 12 augustus, bijna de hele zomer dus, pakt ontwikkelaar Psyonix uit met een Radical Summer-event.

Was je fan van series als Knightrider, films als Ghostbusters, Back to the Future en E.T. of de popcultuur uit de jaren '80 in het algemeen, dan zal je vanaf 10 juni je duimen en vingers aflikken.

Om te beginnen zijn er een aantal unieke car packs met daarin de coolste voertuigen uit de jaren '80. Denk dan bijvoorbeeld aan de legendarische Ecto-1 uit Ghostbusters of Knight Rider's KITT. Dit alles aangevuld met wagentjes gebaseerd op Voltron Legendary Defender en WWE (of WWF) en is er de unieke DeLorean uit Back to the Future.

Daarnaast kan je ook cosmetische items aanschaffen, gelinkt aan films als The Goonies, Back to the Future, The Karate Kid, ET en nog meer coole Ghostbusters-gear. Sommige zal je moeten aanschaffen tegen betaling, anderen zijn dan weer gratis. Eens het event voorbij is zal je nog een week de tijd krijgen om je cassettes in te ruilen tegen cosmetics zoals ET-wielen of Marty McFly Jr's hoed.

Psyonix' Radical Summer is onderverdeeld in drie, drie wekende durende, thema's. Het eerste is '80s Blockbusters, dat begint op 10 juni en duurt 1 juli. In deze periode kan je ook deelnemen aan een Ghostbusters-themed modus, genaamd Ghost Hunt. Hier moet je door gebruik te maken van je proton stream de bal controleren en voor minstens 2 seconden droppen (om te scoren) in het andere teams containment zone.

De volgende fases, namelijk '80s Culture en '80s Television, hebben elk hun eigen limited-time modi. In Spike Rush spijker je de bal als het ware vast aan je wagentje door middel van de Spike power-up, terwijl je in de Beach Ball-modus met een grotere bal, met meer curve en minder zwaartekracht aan de slag gaat.

Psyonix belooft trouwens dat ze nog wat verrassingen in petto hebben. De patch die je eerstdaags ziet verschijnen, brengt alles in gereedheid voor de start van de Radical Summer volgende week.

Releasedatum
14/11/2017