Heers over je eigen kerker in dungeon management-sim Dungeons 3 - Complete Collection

De Dungeon Keeper-serie, van ontwikkelaar Bullfrog en de toch wel legendarische Peter Molyneux, dat voor het eerst in 1997 verscheen en werd uitgegeven door EA, blijft toch wel een van mijn all time favoriete klassiekers in het videogames universum. Aangezien we, nooit (zeg nooit nooit) op een remake, remaster of nieuwe telg in de serie moeten hopen, moeten we het stellen met look a likes zoals deze Dungeons 3.

Bouw en beheer als kwaadaardige kerkermeester je eigen dungeon, rekruteer nieuwe monsters en plaats sluwe vallen voor nietsvermoedende avonturiers. Tegelijkertijd kun je ook nog eens de uitgestrekte bovenwereld veroveren in een uitgebreide verhalende campaign.

De Complete Collection is de definitieve Dungeons 3-ervaring en bevat naast de basisgame (inclusief de vele gratis content-updates) ook de zeven uitbreidingen: Once Upon a Time, Evil of the Caribbean, Lord of the Kings, Clash of Gods, An Unexpected DLC, Famous Last Words en A Multitude of Maps.

Uiteraard bevat de verzameling ook weer de even geliefde als evil verteller, evenals de coöperatieve multiplayer-mode, waarin twee spelers samen uitdagingen kunnen voltooien als het Absolute Kwaad.

1 reactie

Cool! :-) Heb de 1 geprobeerd, maar ik deed iets verkeerd, je kon geen vallen zetten tussen de goei en de loot, want dan waren ze dood voor ze konden looten en kreeg je hun ziel niet. Maar ze gingen terug weg langs waar ze kwamen, dus ik snapte het niet goed... oO Shy

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments