Heel wat scènes uit The Mandalorian draaien op Epic Games Unreal Engine

di 25/02/2020
Praga
2 reacties

Ook, net als wij trouwens, genoten van de Star Wars-serie The Mandalorian? Wist je dat heel wat scènes uit de serie opgenomen werden op een holodeskachtige set, gebruikmakend van de befaamde Unreal Engine waar heel wat topgames op draaien?

Industrial Light and Magic heeft een behind-the-scenes video vrijgegeven over Disney+'s The Mandalorian die ons een intrigerende blik gunt op twee van de grootste high-tech trends in film en televisieproducties: LED-sets en het gebruik van game engines om scènes te creëeren.

Executive Producer Jon Favreau, Industrial Light and Magic, én game engine-maker Epic Games werkten samen om via de Unreal Engine scènes te pre-renderen en hen dan te vertonen als parallax beelden op gigantische LED-muren en plafond.

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, ga ik hier niet uit doeken doen want dat is (toch voor mij) te ingewikkeld. Dus check zeker de video en ontdek hoe games en tv-series/films alsmaar meer samensmelten...

2reacties

"Ook, net als wij trouwens, genoten van de Star Wars-serie The Mandalorian?"

Aangezien dat je in België Disney+ nog niet kunt aanschaffen niet nee...

Rating:0

Op z'n minst een opmerkelijke openingszin. Ik dacht dat op 9lives geen grijze of illegale praktijken mochten gepromoot worden? :p
Anyway, 5 minuten googlen en men kan wel wat sites vinden waar men The Mandalorian kan streamen natuurlijk en/of een VPN zal ook wel een uitweg bieden vermoed ik.

Rating:0