Headshots in VR met Sniper Elite VR

wo 12/06/2019
Praga
0 reacties

Liefhebbers van het betere sniperwerk die weten als geen ander dat de Sniper Elite-games (sorry Sniper Ghost Warrior) de crème de la crème zijn, en dat de geniale X-ray killcam de spreekwoordelijke kers of slagroom op de taart/het ijs zijn. Binnenkort zal het allemaal nog cooler en plezanter worden om den Duits een kogel door zijn kop te schieten...

In Sniper Elite VR nemen we het samen met het Italiaanse verzet op tegen Hitlers gevreesde duikbootvloot. Hiervoor kunnen we aan de slag op gloednieuwe Italiaanse (uiteraard) mappen, zullen we  vrij kunnen bewegen, onze eigen tactiek bepalen en uiteraard gebruik maken van een authentiek wapenarsenaal uit WOII.

Sniper Elite VR maakt uiteraard ook gebruik van de gekende bullet ballistics en long-range gunplay, en ja hoor daar is hij, ook de iconische X-Ray Kill Cam is aanwezig, volledig opgebouwd vanaf nul voor een optimale VR-ervaring.

Daarnaast zal Sniper Elite VR ondersteuning bieden voor de Aim en Move controllers op PlayStation VR. De game komt naar PlayStation VR, Oculus Rift, SteamVR en Viveport. Jammer dat ik geen PSVR-set heb want deze ziet er wel cool uit.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor