HD-Remasters van Commandos 2 en Praetorians nu ook beschikbaar op PS4 en Xbox One

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaars Yippee! Entertainment, Raylight Games en Torus Games laten ons via mail weten dat hun Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack nu te koop is op PlayStation 4 en Xbox One.

Het dubbelpakket bevat remasters van beide iconische titels, beide ook apart te koop in de digitale winkels van PlayStation en Microsoft. De remasters zijn vernieuwde, full hd-versies van de door Pyro Studios ontwikkelde originelen, inclusief vernieuwde tutorials en campagnemissies, controllerondersteuning en een geïntegreerde versie van de multiplayer-mode van Praetorians.

Zowel Commandos 2 - HD Remaster als Praetorians - HD Remaster verschenen eerder dit jaar voor pc’s via Steam en de Kalypso Store. De Nintendo Switch-versie van Commandos 2-HD Remaster wordt in de winter van 2020-2021 gelanceerd.

Commandos 2

Neem in Commandos 2 - HD Remaster de leiding over een elitegroep commando's, waag je diep in vijandelijk gebied en gebruik hun gecombineerde expertise om een reeks veeleisende missies in de Tweede Wereldoorlog te voltooien. Bereid je voor op overweldigende bedreigingen terwijl je heimelijk opereert om het tij van de oorlog te keren.

· Opnieuw uitgewerkt in HD met herwerkte besturing, gemoderniseerde gebruikersinterface en een vernieuwde tutorial
· Beheer negen unieke commando's, elk met verschillende vaardigheden en specialisaties
· De eerste verschijning van de Commandos-serie in een moderne 3D-engine
· Experimenteer met vaardigheden en wapens in een uitdagende 'tegen alle verwachtingen in' gameplay-stijl

Praetorians

Praetorians - HD Remaster speelt zich af temidden van de politieke stubbelingen van een opkomend Romeins rijk. Bewijs je waarde op de slagvelden van Egypte, Gallië en Italië tijdens de kruistocht om keizer te worden. Maar hoe dichter je bij de keizer komt, hoe dichter je bij diens Praetorian Guard komt te staan, de dodelijkste strijdmacht in het rijk. 

· De pc-strategieklassieker, voor het eerst uitgebracht op consoles
· Opnieuw uitgewerkt in HD met herwerkte besturing voor consoles
· Meer dan 20 campagnemissies in Egypte, Gallië en Italië
· Unieke sets van vaardigheden en formaties voor verschillende soorten eenheden en karakter

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments