Haal meer uit Rainbow Six Siege met de Battle Pass

do 16/01/2020
Praga
0 reacties

Rainbow Six Siege is plezant om te spelen en bevat heel wat operators, die je echter moet vrijspelen. Nu is echter het moment om ze allemaal even te proberen en je in-game centen goed te besteden. Het Road to Six Invitational in-game event is terug in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, inclusief een splinternieuwe map en de eerste volledige Battle Pass. Het event vindt elk weekend plaats (donderdag tot en met zondag) tot het einde van de Six Invitational 2020, hét Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-event van het jaar, op 16 februari.

Gedurende het Road to Six Invitational in-game event moeten spelers alles uit de kast halen om zich te bewijzen op Stadium, een nieuwe map speciaal ontwikkeld voor deze competitie. Op deze map creëren kogelwerende ramen nieuwe situaties waarin spelers elkaar zien zonder met elkaar in confrontatie te kunnen gaan.

De wedstrijden worden gespeeld in de bom-modus, hebben Pick & Ban en worden drie rondes aan beide kanten gespeeld met een rondetijd van drie minuten. In deze playlist zijn trouwens alle Operators beschikbaar voor alle spelers, ook al heb je ze nog niet vrijgespeeld. Bovendien dragen zes Operators dragen automatisch hun Road to Six Invitational-outfits: Blitz, Caveira, Hibana, Mozzie, Sledge en Thermite. 

Tijdens het gehele in-game event is de Road to S.I. 2020 Battle Pass beschikbaar met een gratis en een Premium track. Met 35 tiers op beide tracks bevat de Battle Pass 48 beloningen voor spelers, inclusief de exclusieve items beschikbaar in de Road to S.I.-gamemodus.

De Premium track is verkrijgbaar voor 1200 R6 Credits en de Premium-bundel die de Premium track en de eerste 12 tiers ontgrendelt, is verkrijgbaar voor 2400 R6 Credits. Elke tier kan ontgrendeld worden door de game te spelen of met 180 R6 Credits.

Releasedatum
01/12/2015
Beschikbaar voor