s
r
 

Grote verrassing tijdens de Xbox Games Showcase: er komt een vervolg op S.T.A.L.K.E.R.

Eén van de grootste verrassingen tijdens de Xbox Games Showcase was deze S.T.A.L.K.E.R. 2, het vervolg op de originele S.T.A.L.K.E.R., die trouwens gespeeld werd door miljoenen spelers.

De sequel zal z'n opwachting maken op pc en Xbox Series X. Een échte next-gen titel dus en qua zetten van toon deed de debuuttrailer alvast z'n werk. Bij momenten had de sfeer zelfs wat weg van de Netflix-serie Dark.

Het zal waarschijnlijk nog een hele tijd wachten worden op concrete gameplay en een releasedatum, maar hij komt, dat staat nu wel vast.

1 reactie

Voor wie al minstens één S.T.A.L.K.E.R.-game heeft gespeeld, ziet dit er weinig verrassend uit. “Oh, het reuzerad is weer present. Nee, zijn er weer wilde roedels mutantenhonden! Tjonge, “anomalies” met speciale krachten. Poeh, je moet opnieuw met bouten smijten. Zucht, weer een dorpje met geruïneerde huisjes met daarnaast een kampvuur en de stalkers.”*sarcastic*

Het ziet er meer uit als een remake van de eerder verschenen game(s), zonder ook maar iets origineels toe te voegen. Dat is wel fijn nieuws voor nieuwelingen, maar op basis van deze sfeerbeelden –geen gameplay te zien - pas ik.*frown*

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments