Gratis update voor Ghost of Tsushima verschijnt nog deze maand!

We wisten jullie deze zomer al te melden dat er een gratis update zat aan te komen voor het fantastische Ghost of Tsushima. En nu kunnen we jullie bevestigen wanneer deze update exact zal uitkomen én wat we allemaal mogen verwachten.

Versie 1.1, zoals ontwikkelaar Sucker Punch de update noemt, zal volgende week vrijdag 16 oktober al klaar staan om gedownload te worden!

In de eerste plaats krijgen we een multiplayeroptie voorgeschoteld onder de naam 'Legends' en deze is geïnspireerd op de oude Japanse mythologiën. Ghost of Tsushima: Legends bevat naast verhaalmissies die je met z'n tweeën kan spelen ook een optie om zogenaamde survival missies te spelen met vier spelers. Tot slot volgt er in de komende weken ook nog een Raid-modus. In deze drie spelmodi heb je de keuze uit vier verschillende klassen: Samoerai, Ronin, Hunter en Assassin. Elk met hun eigen karakteristieken, voor- en nadelen.

Naast het uitgebreide multiplayerluik wordt ook aan de singleplayer de nodige zaken toegevoegd. Wanneer je de game uitgespeeld hebt, kan je de New Game+ optie uitproberen. Hierin word je opnieuw in het verhaal gegooid na je eerste confrontatie met de Khan, maar behoud je wel al je Technieken, uitrusting en andere items die je al hebt verzameld. De moeilijkheidsgraad gaat wel een stuk de hoogte in, maar je krijgt wél een nieuw paard en toegang tot nieuwe Charms en upgrades voor je zwaard, boog en uitrusting.

Zet dus zeker op 16 oktober je PlayStation aan en haal die gratis update zo snel als mogelijk binnen!

 

Releasedatum
07/17/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments