Gratis demo voor Trials Rising (en Crash & Sunburn-DLC) nu beschikbaar

wo 11/09/2019
Praga
0 reacties

Goed nieuws voor de fans van Trials Rising, zijn kunnen zich met de release van de tweede DLC, genaamd Crash & Sunburn, nog meer amuseren (en bij momenten frustreren) op hun gemotoriseerde tweewielers. En er is ook goed nieuws voor zij die de game nog niet hebben, maar wel eens willen proberen!

Crash & Sunburn neemt spelers mee op reis onder de evenaar om onder andere het Amazone-regenwoud, de Inca-ruïnes, een safari en de zuidpool te ontdekken op 37 nieuwe tracks verspreid over Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Antartica.

In Seizoen 3, Welcome to the Future, reizen we naar een futuristische wereld waar cyborgs, robots en ruimtereizen voor iedereen beschikbaar zijn. Nieuwe items, helmen, headlights, bikeskins en rideroutfits worden gedurende het seizoen toegevoegd.

Ook start begin oktober een Halloweenevent waarbij spooky items en een exclusieve helm te vinden zijn in de gear store en in de verborgen Halloweenlantaarns. 

En er is nu ook een gratis Trials Rising-demo beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Nintendo Switch. Hieronder trouwens de Season 3-trailer.

 

 

Releasedatum
26/02/2019