Grand Theft Auto V is vandaag 5 jaar geworden

"Time flies when you're having fun"

ma 17/09/2018
Randy
1 reacties

Grand Theft Auto V mag vandaag vijf kaarsjes uitblazen! Tijd om kort terug te blikken en dat doen we simpelweg door nog eens de allereerste trailer boven te halen.

Ontwikkelaar Rockstar toonde de wereld op 2 november 2011 bovenstaande video en het internet stond in rep en roer. Ondertussen is het filmpje al goed voor bijna 53 miljoen views op Rockstars officiële YouTube-kanaal. Volgens de laatste cijfers zou Grand Theft Auto V meer dan 95 miljoen keer over de al dan niet digitale toonbank gegaan zijn, verspreid over de releases op PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 en pc. 

In financiële cijfers? Wel, GTA V is verantwoordelijk voor een omzet van meer dan 60 miljard dollar. Niet slecht als je weet dat de ontwikkeling van de game zo'n 278 miljoen dollar bedroeg. In ieder geval hou ik aan het spel zelf mooie herinneringen over, ook al heb ik me nooit echt gewaagd aan GTA Online. Vice City blijft mijn persoonlijke numero uno, maar deel vijf kwam toch mooi in de buurt. Bij jullie?

Releasedatum
17/09/2013
Beschikbaar voor

1reactie

Hoog tijd voor GTA VI dan...

Rating:0