Godfall kreeg meeste aandacht tijdens State of Play met uitgebreide gameplay

We hebben al heel wat informatie mogen ontvangen over Godfall, de PS5-titel die vorig jaar al bekend werd gemaakt. Tijdens het State Of Play-event kregen we een goede portie gameplay te zien.

“Wij bekijken Godfall als een looter-slasher waarbij zowel gear als skill heel belangrijk wordt”, zegt game director Keith Lee. In de game trek je naar verboden oorden vol magie en neem je het op tegen goddelijke ridders. Dit kan je solo maar ook met twee andere vrienden in co-op. Je trekt naar de werelden van aarde, water, lucht en vuur.

Lee geeft trots mee dat alle loot en content te unlocken zal zijn via gameplay en dat alle content vanaf dag één beschikbaar zal zijn. “In deze game geven we agressie de voorkeur op verdediging. Je neemt het vaak op tegen meerdere vijanden en jij zal de aanval moeten inzetten.”

Met vijf verschillende melee-klassen is het duidelijk dat Godfall variatie wil aanbieden qua speelstijlen. Met light en heavy attacks en heel wat blocks lijkt het alvast een gekend systeem te worden. De sfeer doet meer denken aan Destiny of Anthem. Of het zo succesvol als het eerste of teleurstellend als het laatste zal worden moeten we nog afwachten.

Releasedatum
11/12/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments