God of War-ontwikkelaar in tranen na zien eerste reviews

vr 20/04/2018
Randy
0 reacties

De Game Director van God of War, Cory Barlog, hield het niet droog toen hij voor de eerste keer de reviews bekeek van God of War enkele dagen geleden. In een zogenaamde reaction video vloeiden tranen van geluk over z'n wangen toen hij de Metacritic zag klimmen tot 94/100.

"Vijf jaar van m'n leven. Ik kan het ontwikkelteam niet hard genoeg bedanken", zo laat een emotionele Barlog verstaan. Dat de ontwikkelaar zich zo kwetsbaar opstelt, heeft alles te maken met z'n zoon. "Ik wist niet of ik deze video wel of niet wilde uploaden, maar dan dacht ik aan mijn zoon Helo. Hij wil ons niet in de buurt wanneer hij verdrietig is en kiest er dan steeds voor om alleen op z'n kamer te zitten en te roepen wanneer we willen binnenkomen. Het is belangrijk voor ons dat hij weet dat het ok is om verdrietig te zijn en om te huilen. Je moet niets verbergen. Dus bij deze wil ik een goed voorbeeld stellen en hem tonen dat ook papa kan huilen voor de hele wereld (of tenminste toch de vijftig personen die dit filmpje zullen zien). Deze is voor jou, Helo. Papa ziet je graag."

Vijf jaar in ontwikkeling en it shows. Ook onze Joeri was ondersteboven van de nieuwe God of War. Vanaf vandaag is hij voor iedereen verkrijgbaar. Geniet er - ondanks het warme weer - met volle teugen van!

Releasedatum
20/04/2018
Beschikbaar voor