Glutenvrije launch trailer voor Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry

wo 19/06/2019
Praga
0 reacties

Na de launch op pc in november vorig jaar kunnen de fans van de schattigste gaming ladykller in het witte pak, de enige echte Larry Laffer, nu ook met Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry aan de slag op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Wij beloonden de pc-versie van deze game, zoals je in onze review kan lezen, met een 7/10 wat niet slecht is voor een kerel die reeds sinds 1987(!) meedraait. Het begon immers allemaal met Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards.

Onze conclusie luidde toen: Leisure Suit Larry: Wet Dream Don’t Dry is een waardig tijdsverdrijf voor de viespeuken onder ons. Geen zin om naar die komische serie te kijken vanavond? Dan is dit misschien een alternatief. Verwacht je aan extreem veel seksuele innuendo’s, platte humor en maatschappelijke parodie. Zowel de moppen als typetjes zie je van kilometers ver afkomen, maar toch slagen ze in hun opzet: een cringy lachje op je gezicht toveren. Het spel teert volledig op die seksueel getinte humor, want van een diepgaand verhaal is hier geen sprake. 30 euro is wel aan de dure kant voor een korte game met oppervlakkig verhaal en frustrerende puzzels, maar goed – ’t is de Larry waar we voor betalen, hé.

Sounds fun! Toch?