Ghost Recon Wildlands - New Assignment-trailer

wo 14/03/2018
Praga
0 reacties

New Assignment blijft de Ghost War PvP-ervaring uitbreiden door drie nieuwe klassen toe te voegen aan de game, wat het totaal op zes extra klassen brengt. Een mooi bewijs dat Ubisoft zich netjes aan de Ghost War Roadmap houdt.

De drie nieuwe klassen in New Assignment, die beschikbaar zijn in alle PvP-modi zijn:

- The Trapper: een ervaren schutter die is uitgerust met een semi-automatische sniper met de mogelijkheid om neergeschoten vijanden te markeren en vanop afstand KO-gas vallen te plaatsen die vijanden verdoven en beschadigen.

- The Guerilla: een support-class gespecialiseerd in afleidingstechnieken en uitgerust met een drone die rookgranaten schiet.

- The Stalker: een scherpschutter gespecialiseerd in het geruisloos afmaken van vijanden dankzij haar speciale vaardigheden.

New assignment introduceert ook twee nieuwe mappen, ‘Refinery’ en ‘Cliffside’, die exlusief beschikbaar zijn in de Extraction-modus, alsook een reeks updates gericht op feedback van spelers voor PvP - en PvE-modi. Een nieuwe map-voting tool geeft spelers de mogelijkheid om te stemmen voor één van de drie beschikbare Ghost War-mappen bij het begin van elke nieuwe PvP Quickplay en Ranked match.

De nieuwe mappen en gameplay updates zijn gratis beschikbaar voor alle spelers. Season Pass en Ghost War Pass eigenaars ontvangen de drie nieuwe klassen onmiddelijk met een exclusieve early access van 7 dagen. Alle andere spelers kunnen de klassen ontgrendelen met Prestige credits, die te verdienen zijn via progressie in de game of te koop in de in-game store. Deze klassen sluiten de PvP-content van de Season Pass en Ghost War Pass aanbiedingen af.

Releasedatum
07/03/2017
Beschikbaar voor