Ghost Recon Breakpoint-update Deep State nu beschikbaar

di 24/03/2020
Praga
0 reacties

Op een nieuwe Splinter Cell (en onze vriend Sam Fisher) hoeven we niet meteen te hopen. Gelukkig laat Ubisoft hem nog eens opdraven in de nieuwe update voor Breakpoint, genaamd Deep State. 

Ghost Recon Breakpoint Episode 2, de grootste uitbreiding voor de game tot nu toe, is nu beschikbaar op PS4, Xbox One, Windows PC, Uplay+ en Stadia. Episode 2 introduceert een nieuw verhaalgedreven avontuur waarin we moeten samenwerken met Sam Fisher en twee nieuwe klassen. Bovendien valt deze ook samen met Title Update 2.0 die onder andere de nieuwe Ghost Experience toevoegt.

Daarnaast is de game van 26 tot en met 29 maart gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. 

Deze grote update bevat onder meer:

Een nieuw verhaalgedreven avontuur gekoppeld aan Episode 2 met acht verhalende missies waarin spelers samenwerken met Sam Fisher, het bekende hoofdpersonage uit Tom Clancy’s Splinter Cell. Samen ontdekken ze een complot om hersengestuurde militaire drones te ontwikkelen en moeten ze de ontwikkeling ervan op Auroa stoppen. Het avontuur introduceert nieuwe op stealth gerichte gameplayelementen en bevat cinematics met de stem van Michael Ironside.

Het volledige avontuur is beschikbaar voor iedereen die de Year One Pass bezit, maar is ook los verkrijgbaar. Alle spelers krijgen gratis toegang tot de eerste missie en de bijbehorende twee beloningen, en kunnen met vrienden spelen in coöp. In totaal zijn er tien nieuwe, exclusieve missiebeloningen te verdienen.

Twee nieuwe klassen beschikbaar in zowel de PvE- als PvP-modi, met een week vervroegde toegang voor iedereen die de Year One Pass bezit.

- De Echelon klasse richt zich op stealth, waardoor spelers geruisloos kunnen bewegen om vijanden te elimineren. De speciale vaardigheid van de Echelon klasse, Sonar Vision, helpt spelers vijanden door muren te detecteren en drones te verstoren.

- De Engineer klasse laat spelers meer schade aan drones aanrichten en effectiever omgaan met granaatwerpers. De speciale vaardigheid van deze klasse, de Defense Drone, valt nabije vijanden aan, en de klassetool, de Supply Drone, verstrekt bondgenoten een extra magazijn met sterkere munitie.

- De Ghost Experience, een nieuwe gratis modus voor alle spelers die nieuwe intense en tactische opties biedt en waarbij spelers hun ervaring volledig kunnen aanpassen. Spelers kiezen uit tal van instellingen, waaronder het weglaten van het uitrustingsniveau voor een realistischer lootsysteem. Voor meer details over deze modus, bezoek ghost-recon.ubisoft.com.
PvP-updates, waaronder vier nieuwe maps en de optie om op een map te stemmen.

Releasedatum
04/10/2019
Beschikbaar voor