Geen fan van superhelden? Check dan Godzilla: King of the Monsters!

wo 24/04/2019
Praga
0 reacties

Zijn superhelden à la Iron Man, Spider-Man, Hulk en co niet echt je ding, en kan het je bijgevolg ook geen superheldenbal schelen hoe het verhaal afloopt in Avengers: Endgame? Of heb je het meer voor gigantische monsters die opduiken uit het niets en alles en iedereen aan stukken scheuren en daarbij de nodige dood en vernieling zaaien? Wel, dan moet je zeker de finale trailer checken van Godzilla: King of the Monsters.

Na het wereldwijde succes van Godzilla uit 2014 en Kong: Skull Island uit 2017, volgt het volgende hoofdstuk uit de 'MonsterVerse' van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures: een episch actie-avontuur waarin Godzilla tegenover de meest populaire monsters uit de popcultuur geschiedenis staat.

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

Eigenlijk een superheldenfilm met monsters dus...