Geen choppa te zien in Predator: Hunting Grounds-trailer

di 14/05/2019
Praga
0 reacties

We wachten reeds heel lang op een nieuwe, en vooral goede game (en ook wel film) waarin de meester killer/jager/premiejager van het heelal, namelijk de Predator een hoofdrol in vertolkt. In 2020 laat ontwikkelaar Illfonic, die we kennen van de Friday the 13th-series hun nieuwste telg, genaamd Predator: Hunting Grounds los op de mensheid.

De game, die voorlopig enkel op PS4 zal verschijnen doet ons wat denken aan 2K's (geflopte) Evolve. Net als bij die game zal je ook hier met een aantal makkers een zwaarbewapend fireteam vormen dat jacht moet maken op de Predator, die eveneens bestuurd zal worden door een speler.

De game laat zich dan ook omschrijven als een online asymmetrical multiplayer shooter, net zoals dat ook het geval is bij Illfonic's Friday the 13th-game. Of het wat worden zal/kan, dat komen we te weten in 2020.

En als het je tijdens het spelen van de game te heet onder de voeten zou worden, roep dan luidkeels "To the choppa!", het heeft alvast Arnold Schwarzeneggers vel gered in de Predator-film uit 1987.