Geef Vlaamse studio Mantis Games een duwtje in de rug op Kickstarter

do 14/03/2019
Praga
1 reacties

Mantis Games, een ontwikkelstudio gevestigd in Gent, is al een poosje in de weer met het ontwikkelen van een VR-game genaamd Journey to Elysium. Journey For Elysium zelf is een story driven Virtual Reality-game die ons meeneemt op een avontuur doorspekt met elementen uit de Romeinse-Etruskische mythologie.

Wanneer we over België praten als land van game-ontwikkeling, dan zijn we snel uitgepraat. We hadden vroeger het succesvolle Appeal, maar tegenwoordig is het Larian dat internationaal hoge toppen scheert. Er is dus nog voldoende ruimte voor een aantal extra studio's in de spotlights. Misschien is Mantis Games wel de volgende?

In België/Vlaanderen zijn er immers tientallen kleine(re) teams druk in de weer met het ontwikkelen van videogames. Een van die teams is het Vlaamse Mantis Games, gevestigd in Gent.

De Belgische publisher/incubator Cronos Interactive en Mantis starten vandaag met een Kickstarter-campagne voor Journey for Elysium. In, bovenstaande video stelt het team zich even voor en vertellen ze ons ook wat we juist mogen verwachten van hun in ontwikkeling zijnde VR-game.

De studio is op zoek naar $22,521 (ongeveer 20.000 euro) om hun project wat extra glans te geven. Als je de studio steunt dan kan je sowieso rekenen op een aantal extra's waaronder het feit dat je de game kan spelen voor release, digitale of fysieke art books, 3D-printed personages of waarom niet, een in-game grafsteen met daarop je naam.

Journey for Elysium verschijnt eind 2019 op HTC Vive en Oculus VR. Later mogen we de game ook op andere VR-platformen verwachten.

Voor meer informatie over Mantis Games kan je terecht op hun officiële website.

1reactie

Mijn steun hebben ze :)

Rating:0