Gears Of War 4 wordt nog plezanter

wo 11/01/2017
Praga
0 reacties

Gears of War 4 is een (r)evolutionaire first person shooter die eigenlijk niets verkeerds doet omdat nieuwbakken ontwikkelaar The Coalition op veilig speelde, en slechts links en rechts wat kleine aanpassingen doorvoerde.

Naast de meer dan aangename single player bevat deze game ook een hele leuke multiplayer modus met daarin onder andere de razend populaire horde-modus. Dankzij de januari-update, die er zit aan te komen, zal dit alles nog veel leuker worden. We vertellen even waarom.

De zogenaamde series 2 content-update bevat twee twee fan-favoriete legacy-mappen en bijna 300 nieuwe kaarten die je kan verzamelen om nieuwe personages en wapenskins vrij te spelen.

De twee mappen zijn Clocktower, die zijn debuut maakte in het originele Gears of War, en Blood Drive, die we voor het eerst te zien kregen in Gears of War 2. Blood Drive brengt ons een mix van het design uit de originele Gears of War 2-layout met de Gears of War 3-remake, terwijl Clocktower vanwege zijn visuele aanpak eveneens doet terugdenken aan vorige Gears-games.

En omdat The Coalition beseft dat het zijn fans, en vooral de Gears of War 4-spelers, te vriend moet houden, bieden ze dit alles gratis aan. Gamers die een season pass hebben, kunnen vanaf vandaag de mappen betreden via de Developer playlist, anderen moeten nog even wachten tot 17 januari.

Releasedatum
11/10/2016
Beschikbaar voor