Free-to-play Assassin’s Creed Rebellion verschijnt in november

vr 12/10/2018
Praga
0 reacties

Assassin’s Creed Rebellion, een nieuwe free-to-play strategy RPG voor mobiele platformen, is nu open voor pre-registratie. De game komt uit op 21 november voor iOS- en Android-apparaten.

Assassin’s Creed Rebellion biedt een unieke visuele Assassin’s Creed ervaring-en toont enkele bekende gezichten in een nieuwe setting. De game speelt zich af in Spanje, ten tijde van de Inquisitie, en geeft spelers de kans hun eigen broederschap op te bouwen door tot wel 40 bekende Assassins te rekruteren en te trainen.

Assassin’s Creed Rebellion brengt heel wat legendarische personages samen, waaronder Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli. Ook zijn er meer dan 20 nieuwe personages vrij te spelen, die speciaal voor de game zijn ontwikkeld. Een nieuwe versie van de Animus geeft spelers de mogelijkheid om verschillende tijdsperiodes opnieuw te bezoeken en samen te voegen en dus, voor de eerste keer, met enkele van hun favoriete Assassins samen te spelen in dezelfde game.

Spelers kunnen nu al registreren via Google Play of via assassinscreedrebellion.com. Iedereen die registreert krijgt een melding wanneer de game beschikbaar is én een speciale in-game reward en exclusief personage. 

Releasedatum
05/10/2018
Beschikbaar voor
Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor