Fortnites Season X introduceert missies en de B.R.U.T.E.

do 01/08/2019
Praga
0 reacties

Vandaag start Fortnites Season X en een van de meest opvallende eigenschappen van dit seizoen is dat de game terugkeert naar zijn beginperiode. Hiermee bedoelen we dat de map terug in zijn oorspronkelijke staat hersteld werd zoals die er bij lancering uitzag. Uiteraard wel voorzien van de nodige upgrades en aanpassingen, maar nog steeds zeer herkenbaar. Nostalgie troef dus.

Kruip aan boord van de Battle Bus maar hou je ogen gericht op de lucht voor het nieuwe Season X mech voertuig, de B.R.U.T.E. Deze zal landen op de map wanneer de Battle Bus de zone verlaat en biedt plaats aan twee spelers. We hoeven niet te vertellen dat je, gezeten in dit stoere voertuig, een pak voordelen hebt tegenover je tegenstanders.

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe Season X Battle Pass, die je nog steeds 950 V-bucks kost, met daarin 100 exclusieve rewards. Daarbovenop krijg je meteen ook de X-Lord en Catalyst outfits. Behaal je level 100, dan kan je rekenen op de Ultima Knight Outfit.

Nieuw dit seizoen in de Battle Pass zijn Missions. Door een aantal thema objectieven te volbrengen, die je over heel het eiland loodsen, zal ke eveneens rewards kunnen vrijspelen.

Ook nieuw is nu dat je een Battle Pass cadeau kan doen aan je vrienden. In ruil hiervoor krijg jij dan een Gift-bon die je kan gebruiken in de store.

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor