s
r
 

Fortnite's Ice Storm-event bedekt heel eiland met sneeuw en ijs

Enkele dagen geleden vertelde Praga je nog over een mysterieuze ijsbal die plots op de Fortnite-map verscheen. Blijkbaar is deze immense bol de bron voor het nieuwste in-game event: Ice Storm.

En iedere Fortnite-speler zal het geweten hebben. In tegenstelling tot sommige andere Fortnite-events heeft Ice Storm werkelijk een impact op de hele map van het spel. Heel het eiland van de populaire battle royale-shooter is bedekt onder een dikke laag ijs en sneeuw.

Het winterwonderland brengt meer met zich mee dan enkel een visuele verandering. Uit de grote ijsbol verscheen ook een ijskoning, en wie het eiland trotseert kan te pas en te onpas één van de vele Ice Fiends tegen het lijf lopen.

Daarnaast vallen er meerdere eieren te rapen in een grot bij Dragon's Peak, en kan je een bunker verkennen op de plek waar oorspronkelijk Happy Hamlet was.

Er valt weer een hoop te ontdekken dus, voor fans van Epic Games' razendpopulaire build-and-shoot game. Wie duikt er straks weer uit de vliegende schoolbus voor een nieuw potje battle royale?

Releasedatum
07/25/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments