Fortnite transformeert naar Wilde Westen-setting

do 08/08/2019
Praga
0 reacties

De mannen van Epic Games zijn creatief, houden van verrassingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Dat bewijzen ze haast wekelijks met de nodige updates voor hun melkkoe genaamd Fortnite. Dat is met de nieuwste update niet anders...

Epic Games heeft namelijk update 10.0.0 vrijgegeven, en deze neemt de hele setting mee naar het verleden, meer bepaald het Wilde Westen. In Season X draait alles namelijk om het spelen met de tijd en ruimte, wat dus betekent dat we zowel naar het verleden als naar de toekomst zullen reizen in de game.

Zo werd deze keer Neo Tilted helemaal omgetoverd tot Tilted Town, een typisch stadje zoals we dat kennen uit de Westerns en games als Outlaws of Red Dead Redemption. De plek waar gunslingers uit de bol kunnen gaan in modderige straten, de saloon, tussen huifkarren en hooibalen, enzovoort.

En om het helemaal compleet te maken worden ook de wapens aangepast naar die periode. Revolvers en geweren dus in plaats van automatische machinegeweren, en iedereen ziet er uit als een cowboy/gunslinger of outlaw.

Daarnaast krijgt Fortnite ook een nieuwe spelmode, genaamd Arsenal, vergelijkbaar met Call of Duty's "Gun Game"-mode. Elke speler begint met een high value wapen, maar bij elke kill daalt de waarde van het wapen. De speler die de laatste kill scoort, met het laagste wapen in ranking wint de match.

De Creative Mode krijgt er een aantal pre-fab items bij om de Bob De Bouwers onder hen uit de bol te laten gaan, en een Limited Time Mode genaamd Sky Station Showdown.

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor