Fortnite eindigt plots: "Het is leuk om mijn kinderen nog eens terug te zien"

ma 14/10/2019
Randy
0 reacties

Het tiende seizoen van Fortnite is letterlijk en figuurlijk met een big bang geëindigd. Het in-game event om het elfde seizoen te introduceren - en waarschijnlijk ook de nieuwe map - zorgde voor spectaculaire beelden. De hele huidige map werd opgeslokt door een zwart gat en sindsdien krijgen spelers enkel een zwart scherm te zien.

En dat lijkt niet meteen te veranderen, want ook het Twitch-kanaal en de sociale media van Fortnite liggen zo goed als plat. Niemand zag het echt aankomen en de reacties zijn dan ook uiteenlopend. Het is in ieder geval ongezien dat een game van dergelijk formaat en met zo'n gigantische aanhang enkele dagen met volle intentie onspeelbaar wordt gemaakt.

Volgens enkele dataminers zou de game donderdag omstreeks 10u00 weer online komen. Perfect voer voor wat internethumor, natuurlijk. "Het is leuk om mijn kinderen nog eens te zien", zo grapte iemand. "Lijkt me een handige manier om enkele dagen maintenance ertussen te squeezen", zo merkt iemand anders op. "Het schoolvoorbeeld van hoe Games as a Service moeten zijn", zo besluit een andere anonieme internetgebruiker.

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor