Finale trailer voor Marvel Studios' Black Widow

ma 09/03/2020
Praga
0 reacties

Liefhebbers van superheldenfilms kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar Marvel Studios' Black Widow die vanaf begin mei in de biocoop draait. Om de fans nog een keer helemaal wakker te schudden serveert de studio ons een laatste trailer voor de film.

Het is trouwens reeds de 24ste film uit het Marvel cinematic universe, en eentje waarin Scarlett Johansson, ooit verkozen tot de mooiste vrouw op onze aardbol, in de rol kruipt van Natasha Romanoff. En als je geen flauw idee hebt wie Natasha Romanoff is, dan moet je zeker deze trailer bekijken.

Black Widow is een prequel die zich afspeelt tussen Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Infinity War (2017). Na haar geboorte wordt Natasha Romanov, a.k.a. The Black Widow, aan de Russische geheime dienst (KGB) geschonken. Ze wordt daar getraind om een spion in Amerika te worden. Wanneer de Sovjet-Unie uit elkaar valt, probeert de Russische overheid haar te vermoorden. Rusland is bang haar belangrijkste wapen te verliezen aan de Amerikanen...