Final Fantasy XIV: Shadowbringers vanaf nu beschikbaar

di 02/07/2019
Praga
0 reacties

Vanaf vandaag kunnen Final Fantasy XIV-spelers aan de slag met de nieuwe uitbreiding, genaamd Shadowbringers. Shadowbringers geeft de game een heel nieuw begin door spelers te verplaatsen naar Norvrandt, in de First World. Dit is de eerste keer dat de Warriors of Light de wereld van Hydaelyn zullen verlaten. Als Warriors of Darkness moeten ze nu tegen de legers van het licht strijden om deze wereld van de ondergang te redden.

De nieuwe uitbreiding voegt een schat aan vernieuwingen toe aan de game, waaronder:

  • Twee nieuwe jobs: Gunbreaker en Dancer – Shadowbringers voegt twee jobs toe waar spelers reikhalzend naar uitkeken. De Gunbreaker neemt de rol op zich van ‘tank’ om zijn party te beschermen tegen de angstaanjagende kracht van de gunblade, terwijl de ranged DPS Dancer niet alleen krachtige aanvallen uitvoert maar ook haar team kan versterken.
  • Twee nieuwe rassen: Viera en Hrothgar – de konijnachtige Viera krijgen gezelschap van de felle, katachtige Hrothgar, beide rassen voegen unieke, aanpasbare functies toe die specifiek zijn voor hun rassen.
  • Hogere level cap – De level cap wordt met de release van Shadowbringers verhoogd naar 80. Hierdoor komen ook nieuwe acties voor klasses en jobs beschikbaar – naast nieuwe vijanden om je skills op te testen.
  • ‘Trust’-systeem – In Shadowbringers krijgen spelers de kans om dungeons te betreden met een groep vertrouwde non-speler-personages, inclusief verschillende Scions of the Seventh Dawn—traditionele party-match-systemen blijven beschikbaar.
  • Nieuwe beast tribes en primals – Spelers kunnen kennismaken met de even zorgeloze als wrede Pixies in Il Mheg samen met hun machtige heerser Titania, maar ook met andere Beast Tribes zoals de minder agressieve Nu Mou en de bekrompen Dwarves.
  • Veranderingen aan het gevechtssysteem, nieuwe uitrusting en craftrecepten, en veel meer…
Releasedatum
22/09/2010
Beschikbaar voor