Final Fantasy XIV Online krijgt er pak gratis content bij deze maand

do 06/02/2020
Praga
0 reacties

Als je me vorig jaar had gezegd dat ik in de ban zou geraken van een spel als Final Fantasy XIV Online, dan had ik eens goed gelachen. Als verstokte World of Warcraft-speler zou ik immers nooit durven overstappen (of het proberen) naar een online JRPG als Final Fantasy XIV Online. Maar de PSN-solden rond Kerstmis beslisten er anders over...

Inderdaad, sinds donderdag 28 december, ik zal het nooit vergeten vanwege die verdomd ambetante procedure om het spel aan de praat te krijgen, heb ik bijna elke dag (op 3-4 dagen na) gespeeld... Ik ben ondertussen al een vette tank GLA/PLD level 54 en ik ken de meeste dungeons als mijn broekzak. Een hele prestatie als n00b in de spelwereld van FF IV Online, en zeker als tank.

Ik heb nog heel veel te ontdekken en te leren, en dat houdt het spannend voor mij, en ik heb nu al zin in meer, nog meer. En dat krijg ik en de miljoenen andere spelers op 18 februari zo blijkt.

Square-Enix maakt vandaag bekend dat patch 5.2 op 18 februari wordt gelanceerd. De trailer die bij deze patch hoort, getiteld Echoes of a Fallen Star, biedt ons alvast een eerste indruk van de vele nieuwe avonturen en uitdagingen die ons te wachten staan in deze grote update voor Shadowbringers.

Naast de trailer onthulde producer en director Naoki Yoshida nieuwe details over de content die spelers in Patch 5.2 kunnen beleven. Deze omvat het volgende:

  • Nieuwe hoofdscenario-quests – Het veelgeprezen verhaal van Shadowbringers krijgt een vervolg, terwijl de Warrior of Darkness en de Scions of the Seventh Dawn wachten op het moment dat de Crystal Exarch ze naar huis kan brengen.
  • Nieuwe raid: Eden’s Verse – Het tweede deel van de Eden-raid-series biedt uitdagende nieuwe gevechten op de moeilijkheidsniveaus normal en savage. Daarnaast introduceert dit deel het personage Gaia, dat is ontworpen door de beroemde FINAL FANTASY-ontwikkelaar Tetsuya Nomura.
  • Nieuwe dungeon: Anamnesis Anyder – Spelers kunnen deze nieuwe uitdaging proberen te overwinnen met medespelers, of met een groep non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
  • Nieuwe trial: Cinder Drift – Spelers kunnen het Ruby Weapon uitdagen op de moeilijkheidsniveaus normal en extreme.
  • Nieuwe Beast Tribe-quests – De Qitari leveren nieuwe quests die zijn gericht op de Disciples of the Land-klasses.
  • Nieuwe Chronicles of a New Era-quest “The Sorrow of Werlyt” – Ontdek het verhaal achter de gloednieuwe Weapon-serie.
  • Ocean Fishing – Deze Fisher-exclusieve content laat spelers op bepaalde tijden aan boord gaan van een schip waarmee ze op zee kunnen vissen om, op basis van de gevangen vissen, ervaring en Scrips te verdienen. Wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan, maken alle passagiers kans op een grote vangst!
  • Update voor Ishgardian Restoration (Patch 5.21) – De volgende update voor deze content voor Disciples of the Hand and Land levert gatherer-specifieke content in de Diadem, high-level crafting-uitdagingen, een nieuw beoordelingssysteem, en meer.
  • Nieuwe quest-serie voor “Resistance Weapon”-uitrustingsverbeteringen (Patch 5.25) – Deze nieuwe quest-serie krijgt vanaf Patch 5.2 regelmatige updates die het spelers mogelijk maken om krachtige uitrusting te veroveren, terwijl ze meer leren over het thuisland van de Hrothgar, de Bozja Citadel. Al jaren is Bozja - land van de Hrothgar - overgeleverd aan de genade van de Garleaanse heersers. Maar nu het rijk tot chaos is vervallen, zijn de mensen van Doma en Ala Mhigo opgestaan om hun autoriteit uit te dagen. Hoewel de Bozjans zich gesteund voelen door deze ontwikkeling, ontbreekt het hen aan de kracht om zich bij de opstand aan te sluiten. Daarvoor gaan ze op zoek naar een symbool waaronder de mensen zich kunnen verzamelen. Een legendarisch wapen…
  • Job-aanpassingen, aanpassingen aan PvP-acties, updates voor New Game+, vele updates voor craften en verzamelen, en meer.
Releasedatum
22/09/2010
Beschikbaar voor