Final Fantasy VIII Remastered ligt begin september in de rekken

do 22/08/2019
Praga
0 reacties

Het is nog een hele poos, en het zal waarschijnlijk nog een hele poos duren, voor we aan de slag kunnen met de remake van het legendarische Final Fantasy VII. De fans van Final Fantasy VIII moeten gelukkig niet te lang meer wachten.

Final Fantasy VIII ligt namelijk op 3 september 2019 digitaal in de rekken voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam pc. Final Fantasy VIII Remastered viert dus zijn twintigste verjaardag in stijl door de RPG naar hedendaagse consoles te brengen, inclusief opnieuw gerenderde graphics die de personages tot leven wekken.

In Final Fantasy VIII stappen we in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die samen de wereld moeten redden van de militaire natie Galbadia.

De geremasterde versie bevat bovendien onderstaande nieuwigheden/extra's:

- Battle Assist: De mogelijkheid om altijd maximale HP en ATB te hebben, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.
- No Encounters: Een optie die confrontaties met vijanden uitschakelt, voor spelers die ongestoord van het verhaal willen genieten. Terwijl confrontaties met vijanden zijn uitgeschakeld, kunnen spelers nog wel genieten van de event battles in het verhaal.
- 3x Speed Boost: Doorloop het spel drie keer zo snel.
- De Steam-versie krijgt ook extra opties, inclusief All Items (ontvang alle items, enkele items uitgezonderd), All Abilities, GF Max Level, Max Gil, Max Magic, All Limit Breaks, en All Cards (ontvang het maximale aantal Triple Triad Cards, uitgezonderd Rare Cards).