Final Fantasy 7 Remake verschijnt begin 2020

ma 10/06/2019
Michael
0 reacties

Hoewel Square Enix pas vannacht een persconferentie presenteert, hebben we toch al een trailer inclusief releasedatum voor de Final Fantasy 7 Remake opgevist.

Nu weten we dat het spel op 3 maart 2020 in de winkelrekken zal liggen. Je krijgt vanzelfsprekend ook nieuwe beelden te zien, die de begingebieden beter in beeld brengen.

Het spel zal episodisch verschijnen, maar daarover ontbreken verdere details.

Square Enix heeft ook details onthuld over de speciale edities, inclusief de Deluxe Edition en de Square Enix Online Store-exclusieve “1st Class Edition” voor de ultieme verzamelaar.

De Deluxe Edition, die later vandaag beschikbaar komt als pre-order, bevat een hardcover artbook met wonderschone concept art, een mini-soundtrack-cd, Summon Materia DLC die spelers in de game Cactuar laat oproepen en een Sephiroth Steelbook. De Digital Deluxe Edition bevat een digitaal artbook, een digitale mini-soundtrack-selectie en Summon Materia DLC die spelers in de game Cactuar laat oproepen.

De “1st Class Edition” bevat alle content van de Deluxe Edition, de Carbuncle Summon Materia DLC, en een boxset van Play Arts Kai met Cloud Strife en zijn Hardy Daytona (apart verpakt). Deze editie is in beperkte oplage verkrijgbaar in de SQUARE ENIX Online Store.

Wie één van de versies (ongeacht welke) van de game pre-ordert bij geselecteerde retailers, ontvangt bij de lancering ook de Chocobo Chick Summon Materia DLC. Wie een digitale versie pre-ordert in de PlayStationStore ontvangt ook het Cloud & Sephiroth dynamisch thema voor het PlayStation 4.

Releasedatum
03/03/2020
Beschikbaar voor