Filmische E3-trailer voor The Surge 2

di 11/06/2019
Praga
0 reacties

Het originele The Surge, dat omschreven werd als een scifi-versie van Dark Souls, was geen slechte titel die de verwachtingen echter niet helemaal waar kon maken. Toch had de game iets bijzonders en kon het rekenen op een hondstrouwe schare fans. Reden genoeg voor ontwikkelaar Deck 13 om een opvolger te maken en de feedback van de fans in deze opvolger te verwerken.

In een gloednieuwe filmische E3-trailer met The Day Is My Enemy van The Prodigy, zijn de nieuwe features, verhalen en vijanden uit dit gewelddadige sci-fi vervolg te zien.

Binnen de hoge muren van Jericho City, gevangen in een technologische Apocalyps die alles dreigt te verslinden, is het aan ons om te overleven en achter de waarheid van de ramp te komen. Drugsverslaafde cultleden, nanomachines, plunderaars en beveiligingstroepen proberen ons te stoppen, en volgens ons op de voet. Net als een mysterieus meisje dat ons lijkt te begeleiden.

Dit alles speelt zich af in een wereld op het punt van complete ineenstorting en technologische overmacht. Zelf-evoluerende nano-beesten vernietigen gebouwen met hun gigantische klauwen, terwijl religieuze fanaten met een liefde voor machines en haperende implantaten de straten patrouilleren. De rijke elite staat hierboven, met de hunters die waardevolle nano-prooi proberen te vangen en de overblijfselen van het leger een zwakke orde houden.

Releasedatum
24/09/2019
Beschikbaar voor