FIA European Truck Racing Championship ligt 18 juli in de rekken

wo 03/07/2019
Praga
0 reacties

De liefhebbers van het zwaardere racewerk, in het bijzonder met stoere trucks, die moeten 18 juli met stip in hun agenda noteren. Op die dag verschijnt immers het imposante FIA European Truck Racing Championship, een racegame waarin zware trucks centraal staan. Nog straffer is dat deze game ontwikkeld werd door een studio uit het Gentse, genaamd N-Racing.

In FIA European Truck Racing Championship kunnen spelers achter het stuur kruipen van 45 officiële trucks van topmerken, inclusief Volvo, MAN, Freightliner, Western Star en vele anderen. Spelers kunnen hun racekwaliteiten testen op alle acht nauwkeurig nagemaakte circuits van de ETRC, naast iconische circuits als Laguna Seca, de COTA en Fuji Speedway. Alle twintig teams en kampioenschapscoureurs zijn ook in de game present.

Met 5 single- en 5 multiplayer-modi biedt FIA European Truck Racing Championship fans van racegames een realistische simulatie vol spannende nieuwe uitdagingen zegt de Gentse, inderdaad we zeggen het nog een keer, studio N-Racing.

Releasedatum
Juli 2019