Fantasy MMO Bless Online eind mei in Steam Early Access

ma 14/05/2018
Praga
0 reacties

Velen hebben het er op gewaagd, nog geen enkele is het gelukt of (net niet) helemaal gelukt (en dan hebben we het over Elder Scrolls Online), en dat is World of Warcraft van de troon stoten.

Blizzards World of Warcraft draait inmiddels al een eeuwigheid mee, en heel wat spelers hebben wel zin in iets nieuws maar vinden niets dat hen kan bekoren. Kan het Koreaanse Bless Online die leegte opvullen of die behoefte bevredigen?

Ontwikkelaar/uitgever Neowiz kondigt aan dat hun fantasy MMORPG Bless Online op 30 mei zijn intrede maakt op Steam Early Access. De standaard game kost je net geen dertig euro. Daarnaast zijn er een aantal Founder’s Packs, die je twee dagen eerder toegang geven, en nog wat exclusieve extra's aan boord hebben.

Bless Online, ontwikkeld door Neowiz Bless Studio, laat zich omschrijven als een klassieke fantasy MMORPG met een focus op epische verhalen, massale veldslagen, snelle gevechten en intense PVP- en PVE-content.

Een volledig opnieuw ontworpen hybride gevechtssysteem met opties voor actie-bestrijding of tab-targeting, een uitgebreid tame-systeem waarmee je bijna van elk monster een mount of pet kunt maken, en een diepgaand PVE-raidsysteem aangevuld met epische siege-aanvalswapens voor epische RVR-kasteelbelegeringen.

Twee facties wedijveren om dominantie in een wereld die door zijn eigen goden wordt verscheurd. Speel als een van de zeven unieke rassen en zeven verschillende klassen, terwijl je vanuit niets start en in level stijgt om te vechten tegen je vijanden.